Hibák, amiket elkerülhetsz

shutterstock 38924776

Mik azok a klasszikus hibák, amiket érdemes elkerülni egy esküvő szervezésekor? Mi az, ami miatt mindenki a fejéhez kap, hogy "Erre miért nem gondoltam előbb?" És persze megoldások, hogy elkerülhesd ezeket a helyszínen már tragikusan megélt apró bakikat még időben.

Okok, hogy a pénteket válaszd

shutterstock 20293057 1

Véget ért a munkahét, és jöhet a hétvége. Egy pénteki esküvőn megfigyeléseim szerint tényleg el tudják engedni magukat az emberek, egy kicsit talán több fogy az italokból, de a fergeteges hangulat is garantált. Nézzük, mi szól a pénteki esküvők mellett...

3 érv a pénteki esküvő mellett

 

shutterstock 36414535

A házasságkötés mindenki életében az egyik legfontosabb és legmeghatározóbb esemény, amelyet mindannyian szeretnénk felejthetetlenné és emlékezetessé tenni. Az elmúlt években trendivé vált pénteken egybekelni, aminek az ifjú párok szerinte számtalan előnye van, és hogy melyek ezek?

Eljönnek a pénteki esküvőre?

shutterstock 3002142

Attól nem kell tartanotok, hogy a meghívottak nem jönnek el. Elképzelhető, hogy néhány vendégnek korábban kell eljönnie a munkahelyéről vagy szabadságot kell kivennie, de vigasztalásul, még két teljes napjuk lesz a pihenésre a nagy vigasság után.
Lehet, hogy néhányak számára még szokatlan egy pénteki esküvő, de szeretnélek benneteket biztatni, teljesen mindegy melyik nap házasodtok össze, hiszen ez a nap Rólatok szól.

Pénteki esküvő trend

shutterstock 45138475

Aki elkezdi tervezni esküvőjét és tavasszal kezd neki a szervezésnek, könnyen szembesülhet azzal a problémával, hogy a szombati napokra már korlátozott a hely az anyakönyvvezető és az atya naptárában, az elképzelt helyszíneken mások tartják esküvőiket és a legtöbb szolgáltató is már foglalt.

Kapcsolat

Telefon:

+36 1 501 34 63

Email:

uzenet (kukac) pentekieskuvo.hu

Iroda:

1139 Budapest, Váci út 19. Panoráma Ház

Regisztráció esküvői szolgáltatóknak