Fotósok pénteki esküvőre

shutterstock 71313856

Fotósok, akik örömmel fotóznak titeket pénteki esküvőn is - és így a helyszínt is könnyebben szerzik meg.

Moór Dávid fotó

… amikor képeimmel átadhatom azt, ami Nektek igazán fontos, az emlékeiteket. Ezért tartom választott hivatásom, a fényképészet egyik legszebb ágának az esküvői fotózást. Igyekszem igazodni a Ti személyiségetekhez, hogy a fotókon az köszönjön vissza: Micsoda remek nap volt ez!

http://www.moordavid.com/


G2foto

Hálásak vagyunk Párjainknak, hogy életük egyik legszebb napjára meghívnak bennünket. Imádjuk az esküvőket, inspirálnak, örökké lendületben tartanak. Ezen a napon a világ egy kis meseországgá alakul és ennyi boldog, szeretettel teli szempárt nagyon ritkán látni.
Ebben a meseországban fényképezni igazán megtisztelő. Hálánk jeléül önmagunk utolsó kis porszemét is beletesszük az elkészült fineart sorozatba. Amíg lélegzünk és járni tudunk, esküvőkön a helyünk!

http://www.g2foto.hu/


Serenity team

Legnagyobb elismerés számunkra a párok öröme, a boldogság, amit az elkészült felvételekkel és fotókkal okozhatunk, az érzés, hogy részesei lehetünk életük egyik legfontosabb napjának, és úgy örökíthetjük meg mindazt, hogy maradandó, szép emlék legyen akár hosszú évek múltán is.

http://www.serenityteam.hu/


VDArtphoto

Éljétek át a vdArtphoto élményt, ahol az elegáns esküvői képek egybeolvadnak a divat világával, és a modern művészi látásmód ötvöződik a spontán elkapott pillanatokkal. Így egy olyan fotósorozat készül nektek, amit évtizedek múlva is büszkén és boldogan nézegettek majd. Mert mi nem pusztán remek képeket szeretnénk nektek adni, hanem egy olyan fotó-élményt, amelyre mindig szívesen gondoltok vissza. Úgy érezzük, a mi felelősségünk az, hogy képeink által fantasztikus emlékeket adjunk nektek, hiszen a fotók nagyban meghatározzák azt, hogyan emlékeztek majd vissza a nagy napra! Több éves nemzetközi (Kanada, USA) tapasztalattal a vdArtphoto 2014-ben újra Magyarországon is elérhető, hogy ti is részesei lehessetek annak a vdArtphoto élménynek, mely az első találkozástól jóval az esküvő utánig veletek lesz majd.

http://vdartphoto.com/ 


mb fotográfia

Sok fotós szép fényeket kíván egymásnak… mi emellé még szép képeket és jó hangulatot is kívánunk!
Utóbbi kettőt mi biztosítjuk!

http://mbphoto.hu/


 Szalay Mona fotográfus

Ha valami olyasmire vágysz, ami túlmutat a korrekt esküvői képek fogalmán. Ha egyszerű emlékfotók helyett igazán kreatív fotókat szeretnél. Ha a Jolly Jokert nem a lapjárásra akarod bízni, hanem azt a paklidban akarod tudni, ne morfondírozz tovább! Keress meg MOST!
Kreatív esküvőfotózás nő szemmel, érzelemmel.

http://szalaymona.hu/


Kapuvári Gábor

Kapuvári Gábor vagyok, 2003 óta foglalkozom fotók készítésével, érdekel a fotózásban rejlő kreativitás, aprólékosság, a pillanat megörökítésének lehetősége.

Az esküvői fotózás talán még szubjektívebb, mint a többi fotótéma. Az esküvőjére minden pár szeretné azt a fotóst megtalálni, aki jó technikai háttérrel és egyedi látásmóddal készíti el az egyéniségüket tükröző képeket.

Fontos, hogy az esküvőn készített több száz fotó valóban emlék legyen, amiket később megnézve az esküvő minden apró mozzanata felidézhető.

http://kapuvarigabor.hu/


Zsolt Lengyel Photography

Ahol a fotózás igazi élménnyé válik.

www.zsoltlengyel.com 


Dudar Szilárd

Kreatív esküvő fotózás

http://www.dudarfoto.hu 


HTPHOTO

Minőség,  hangulat,  stílus, elegancia. Prémium szolgáltatás, az én szememmel, a szívemből, ti nagy napotokról, képekben.

http://www.ht-photo.com 


Szinnayphoto

Teljeskörű esküvői fotó és videó szolgáltatás az egész ország területén!

http://www.szinnayphoto.hu/ 


Grazmel Photography

Nemzetközileg díjazott ‎olasz - magyar esküvői fotós pár vagyunk. Arra törekszünk, hogy visszaadjuk esküvőtök valódi, érzelemdús pillanatait kreativitással fűszerezve. Az esküvő fotózás nem csak a munkánk, hanem elsősorban a  szenvedélyünk és hiszünk benne, hogy ez a képeinken is megmutatkozik.

http://www.grazmel-photography.com 


BODNAR PHOTOGRAPHY

Közvetlen, természetes személyiségének kisugárzásával és diszkrét, pontos munkájával méltán vált sikeressé megrendelői körében. Tíz éve dolgozik professzionális  fotósként. Neve szerepel a nemzetközileg elismert esküvői fotósok között. Tagja a világ legnagyobb elit esküvőfotós szövetségnek. WPJA. (The Wedding Photojournalist Association)-  www.wpja.com Munkájával elismerést szerzett az eskövői fotózás művészi vonalát képviselő amerikai szervezetben. AGWPJA - Artistic Guild of the Wedding Photojournalist Association www.agwpja.com Fearless Wedding Photographers - www.fearlessphotographers.com

http://www.bodnaristvan.com


mbPhoto

Mi férj és feleségként nem csak az életben egészítjük ki egymást, hanem a munkában (vagy hivatásban, hobbiban, hol miként hívják) is. Mindketten fotózunk. Együtt. Titeket. Nem megyünk külön-külön esküvőkre. Eltérő stílussal, szemlélettel rendelkezünk, más látószögeket szeretünk (Bori pl. imádja a nagytotálokat, Zoli pedig azt, hogy közel hozhat Benneteket, képileg), különböző dolgokat veszünk észre. Így adhatunk ki a kezünkből egy sokkal színesebb, érdekesebb anyagot. Összeszokott párosként pont ezért szeretünk együtt dolgozni, nem beszélve a közös hétvégi élményekről :)

http://www.mbphoto.hu 


Erdélyi Ákos Fotográfus

Szívvel-lélekkel örökítem meg az élet minden pillanatát, legyen az akár az esküvő, az emberek mindennapjai vagy a természet szépségei. Úgy gondolom, egy életre elköteleztem magam e szép hivatás mellett. Csupán remélni tudom, hogy munkáim annyi örömet okoznak másoknak, mint amennyit nekem okoz az elkészítésük.

http://www.ea-foto.hu 


[ the wedding story ] by kalman.eu

Esküvői történetek modern felfogásban, fotózsurnaliszta stílusban. Talán így jellemezhetnénk röviden önmagunkat, hiszen imádjuk a Nagy Nap korai készülődésének minden mozzanatát, átéljük az esküvői szertartás meghitt pillanatait, a portré fotózást művészi felfogásban fotografáljuk, a lakodalmas bulit pedig emberközeli pillanatképekben adjuk vissza. Mindezt igazi esküvői SZEMtanúként, bárhol a világban. Természetesen PÉNTEKEN is! :-)

http://www.kalman.eu/hu 


szegfi robert photography

“Amit csak a képzeleted kíván…, képekben, hogy a legszebb emlék örökre megmaradjon!”

Kedves emlékek, különleges hangulatok, érzések, időtlen pillanatokba sűrítve, a szenvedélyem gyümölcseként.

http://www.kepzelet.com/

 

Kapcsolat

Telefon:

+36 1 501 34 63

Email:

uzenet (kukac) pentekieskuvo.hu

Iroda:

1139 Budapest, Váci út 19. Panoráma Ház

Regisztráció esküvői szolgáltatóknak