Helyszín/Vendéglátás pénteki esküvőre

helyszin-vendeglatas2

Rendezvényszervezők, vendéglátók, akik örömmel biztosítanának helyszínt pénteki esküvők lebonyolítására.

IKON Catering- rendezvények és esküvők vendéglátása

IKON Rendezvény Garancia- amit nálunk biztosan megtalál. Ízletes ételek és frissítő italok minden rendezvényen. Megoldást rendezvénye és esküvőszervezési, problémájára. Egy kapcsolattartót, aki végig kíséri a rendezvényét- esküvőjét az ajánlatkiadástól, az utómunkálatokig. Személyre szabott, költséghatékony, rugalmasan módosítható, átlátható vendéglátás ajánlatot akár 24 órán belül. A törvényi előírásoknak megfelelő hátteret (konyha, eszközpark, szállítmányozás, alvállalkozók, személyzet, dokumentációk). Ingyenes bankett vezetőt, aki az elejétől a végéig felügyeli rendezvénye- esküvője minden.

http://www.ikoncatering.hu 


Lazí-Tó Liget

A Lazí-Tó Liget egész évben szeretettel várja kedves vendégeit!Esküvők, eljegyzések, céges rendezvények,kerti partik,osztálytalik, szüli és névnapi bulik igényes szervezése,lebonyolítása, hangulatos környezetben,  zöld övezetben szolíd árakkal. www.lazito.hu 20/9-866-445

http://www.lazito.hu


Skanzen, Jászárokszállási Fogadó

A feledhetetlen eseményhez emlékezetes helyszín! Mitől különleges esküvőhelyszín a Jászárokszállási Fogadó? A szentendrei Skanzen területén van, így a múzeumi miliő nyújt különleges atmoszférát az eseménynek. --a Skanzen természetvédelmi terület: a festői természeti környezet, a csend és a friss levegő varázslatossá teszi a hangulatot,-- az épület eredetije a 18. század elején épült; a patinás belső terek egyedivé teszik a helyszínt. A Jászárokszállási Fogadóban, egy 110 fős, hangulatos nagyterem és 60 fős különterem várja a vendégeket. Az udvaron fedett, télen fűthető kocsiszínben 250.

http://www.skanzenfogado.hu 


Pearl Event & Wedding

Exkluzív helyszínek, minőségi vendéglátás... legyen az a budai Vár pompája, fővárosunk trinitárius romtemploma, a Városliget kastélya vagy fürdője, nagypolgári villák eleganciája, kovácsoltvas borospincék meghittsége, a tanyavilág rusztikus hangulatú teraszai vagy akár otthona kertje...

http://www.pearlevent.hu 


Mokos Pincészet és Rendezvényterem

A Villányi borvidék egyik legszebb településén páratlan esküvőhelyszínt nyújt Pincészetünk igényes jegyespárok számára. Színháztermünk akár 170 fős vendégsereg befogadására is alkalmas. A professzionális hangtechnika és a pompás fényjáték fényűző lakodalommá varázsol minden esküvőt. Teraszunkon festői háttér előtt mondhatja ki a boldogító igent a jegyespár, de a természet és a romantika szerelmesei akár tóparti helyszínt is választhatnak a szertartáshoz. Pécstől alig 30 km-re családunk birtoka számtalan lehetőséget kínál a tökéletes szertartásra, a hangulatos fogadásra és a kényelmes szállásra.

http://www.mokos.hu


Waldorf-Wedding Kft.

A Wedding Garden Budapest szívében helyezkedik el, a belvárostól alig 10 perces útra. A hajógyári szigeten 25.000 négyzetméteren elterülő golf klub ősfákkal, valamint Dunával határolt, gondozott parkban található, melynek közepén található a 160 fős, 270 fokban nyitható, klimalizálható panorámasátor és annak hajópadlós terasza. A kimagasló igényességgel ápolt kert méretei és adottságai lehetővé teszik a szabadtéri polgári ceremóniát, valamint számos különleges betétprogram lebonyolítását.

http://www.weddinggarden.hu

 

Kapcsolat

Telefon:

+36 1 501 34 63

Email:

uzenet (kukac) pentekieskuvo.hu

Iroda:

1139 Budapest, Váci út 19. Panoráma Ház

Regisztráció esküvői szolgáltatóknak